Friday, January 7, 2022

Ämneidéer för övertygande uppsats

Ämneidéer för övertygande uppsats



Bra jobbat. Turismen ska vara hållbar, ämnesidéer för övertygande uppsats. Den övertygande uppsatsen syftar till att presentera alla argument som kan övertyga läsaren om att författaren har rätt. Adoption, barnlöshet eller reproduktionsteknik - vilken är den mest effektiva och etiska? Övertyga dina läsare om vikten av din åsikt. Dessa är några av de största författarna som bildade Storbritanniens litterära arv.





Vad är en övertygande uppsats?



Det minimerar ansträngningarna de lägger på läxuppgifterna eftersom att välja relevanta, intressanta övertygande uppsatsämnen helt ensamt kan vara en tidskrävande uppgift baserat på den djupgående forskningen. Många elever tycker att det är slöseri med tid. Faktum är att de borde uppfatta förmågan att välja ämne som en underbar möjlighet snarare än en annan akademisk mardröm. Om du kan välja problemet på egen hand, ämnesidéer för övertygande uppsats, det går att komma på intresseproblemet! Vad sägs om att ta lite tid att lära sig hur man väljer bra övertygande uppsatsämnen för gymnasiet och förstå hur man blir motiverad att göra läxor?


Skynda dig inte att hoppa över till listan över bra övertygande talämnen utan att läsa grunderna. En student är fri att skriva ett papper om vilket ämne som helst i världen som relaterar till studieområdet. Det är underbart! Det självklara steget att ta är att hitta vad termen betyder. Studenter använder för att förvirra ämnesidéer för övertygande uppsats termer, bra argumenterande skrividéer och intressanta övertygande essäämnen eftersom dessa två genrer av akademiska uppdrag har många nyanser gemensamt. De skiljer sig definitivt från informativa uppsatsämnen. Det spelar ingen roll om författaren hittar en lista med intressanta övertygande uppsatsämnen och sedan förbereder en argumenterande uppsats om en av dessa idéer.


Förhållningssättet till att skriva bör vara annorlunda. Ett argumenterande papper är en del av övertygelsen. Den måste ange huvudpoängen, avhandlingens uttalande och försvara den genom hela uppsatsen, medan en uppsats om bra övertygande ämnen måste bevisa författarens sanning för målgruppen. Det är därför det är viktigt att bara välja intressanta övertygande uppsatsämnen. Det är dags att ta en titt på de intressanta övertygande essäämnena som delas av de bästa författarna från olika delar av världen! Glöm inte att utveckla en effektiv översikt för att lyckas! Intressant är inte ett enda ord eleven måste tänka på. Det finns inget behov av att samla in möjliga idéer självständigt – träffa listan över coola övertygande ämnen som delas av de mest framgångsrika eleverna och deras lärare runt om i världen!


InStanford University visade fallgroparna med för mycket läxor. Eleverna nämner flera orsaker till att de känner sig överbelastade: regelbundna stressiga situationer, tidsbrist och försämrade relationer med sina familjemedlemmar. Frågan är hur mycket läxor som är för mycket? SNÄLLA HJÄLP MED MINA LÄXOR Studenter kallar formatering av en uppsats den svåraste delen av alla akademiska skrivprocesser, till exempel högskoleläxor, ämnesidéer för övertygande uppsats. De delar att det tar mer tid att studera skrivstilsguider än att läsa en viss artikel eller ett helt kapitel för att återberätta det. Det första tecknet på att bli äldre när det gäller utbildning är en ny skrivuppgift som kallas forskningsuppsats.


Jämfört med en vanlig ämnesidéer för övertygande uppsats skola eller högskola läxor - skriva en uppsats, college ämnesidéer för övertygande uppsats papper kräver mycket mer tid och ansträngning. Innehållsförteckning. TA OMEDELBART LÄXEHJÄLP, ämnesidéer för övertygande uppsats. I behov av professionell akademisk uppbackning? Välj din typ av arbete. Skriva redigeringsbilder. Välj din akademiska nivå. High School College University Master's Ph. Ställ in Antal sidor till. Relaterade inlägg. Principer för akademisk pappersformatering i APA-stil. Hur man skriver ett forskningsdokument - viktiga tips och struktur.


Att stanna kvar på denna webbplats innebär att du godkänner vår integritetspolicy och hur vi använder dem för din upplevelse. JAG ACCEPTERAR.





protestuppsats



Presentera de positiva sidorna av detta sätt att rösta och övertyga läsarna om att du har rätt. Kom sedan med motargument. Abort borde vara lagligt. Ge tydliga argument för att uttrycka din ståndpunkt. Eller ge motargument för att motsäga tanken på legalisering av abort. Samhällstjänster bör tillhandahållas för psykiskt funktionshindrade. Jämställdhet och mångfald är de viktigaste sociala frågorna. Interpersonell kommunikationsförmåga är avgörande i det moderna samhället. Ojämlikhet mellan könen under 2000-talet bör övervinnas. Ska den kanadensiska regeringen legalisera prostitution? Kina bör vidta specifika åtgärder för att övervinna överbefolkningsproblemet.


Att införa hårdare straff på lagbrytarna borde minska brottsligheten i USA. Främjar eller begränsar familjen rörligheten? Välj en sida av saken och ge tydliga argument för att stödja dina idéer. Skilsmässa har negativa effekter på barn. Håller du med om detta påstående? Övertyga läsarna att acceptera din åsikt genom att tydligt och kraftfullt ange din ståndpunkt. Preventivkontroll bör övervakas på statlig nivå. Uttryck din åsikt om preventivmedel i det moderna samhället. Genomför en studie om de kulturella, religiösa och politiska aspekterna av födelsekontrollfrågan. Finns det rätt ålder för att gifta sig? Bestäm om det finns några åldersförslag för att skapa en familj eller inte? Stöd ditt val med ljusa idéer och lämpliga exempel. För att lösa konflikten måste vi känna till konfliktens natur.


Håller du med eller inte håller med om denna idé? Ge starka argument för att få folk att tro på din åsikt. Hur tror du att psykologi fungerar samtidigt som man löser konflikten? Konkurrerande teorier är kärnan i ekonomisk utveckling. Korrelation mellan utbud och efterfrågan på marknaden har stor betydelse. Om vi ​​vill stabilisera ekonomin måste vi genomföra penningpolitiken. Ska stora banker slås upp? Vi bör överväga sambandet mellan penningmängd och inflation och samtidigt förhindra den höga inflationen. Industrialiseringen spelar en viktig roll för den ekonomiska utvecklingen. Småföretagare bör få ekonomiskt stöd under krisperioden. Rollen att förstå målen för personalförvaltning i samband med humankapitalteori.


Förklara betydelsen av effektiv HR-ledning för ett företags blomstrande. Övertala dina läsare att investera tillräckligt med resurser i humankapital. Utbytessystem har en betydande inverkan på det makroekonomiska resultatet. Håller du med eller inte håller med om detta påstående? Ge välutvecklade argument för att bevisa din åsikt. Övertala dina läsare att acceptera din ståndpunkt. Konsumenternas beteende är olika i alla länder. Om du håller med, utveckla denna idé genom att ge starka argument. Hur som helst, stödja dina argument med stödjande bevis. Få dina läsare att följa din åsikt.


Förståelsen av de grundläggande begreppen inom ekonomi är avgörande för varje person. Förklara hur kunskapen om ekonomi kan hjälpa människor att hantera sina pengar klokt. Hur man överlever under krisen? Hur man leder ett företag framgångsrikt osv. Övertala dina läsare att studera grunderna i ekonomi. Plan bör starta nyare om väderförhållandena är olämpliga. Kör aldrig bil om du är påverkad av alkohol- eller drogpåverkan. Hybridbilar är miljövänliga, så de borde bli framtiden för transportbranschen. Varför ska folk studera bilkörning? Användningen av alternativa energiresurser bör omforma den globala transportinfrastrukturen.


Regeringarna borde investera tillräckligt med pengar i att främja kollektivtrafiken. Bilanvändning bör regleras. En skolskjuts bör kontrolleras minst en gång i månaden för att säkerställa elevernas säkerhet. Petroleumreserverna bör fyllas på för att tillhandahålla en korrekt transportindustridrift. Transport av väsentliga varor under nödlägeskarantän, farliga naturförhållanden etc. borde vara gratis. Vi borde använda kollektivtrafik istället för privatbilar för att rädda miljön. Hybridmotor vs. standard motor. Undersök de positiva och negativa aspekterna av dem båda. Vilken skulle du föredra? Övertala dina läsare att stödja din åsikt genom att ge tydliga argument.


Informationsteknologin påverkar logistikbranschen i stor utsträckning. Ge lämpliga exempel på IT-påverkan på logistiken. Övertyga dina läsare om vikten av din åsikt. Transporternas roll i utvecklingen av turismen. Bevisa din publik att transportframsteg har en direkt inverkan på turismmöjligheter. Vi måste minska användningen av råolja i transportindustrin. Vilka är de möjliga negativa följderna av sådan oljeanvändning? Övertala dina läsare att begränsa användningen av denna typ av bränsle. Regeringen bör kontrollera överbefolkningen för att förhindra konsekvenser för miljön. Mänsklig aktivitet bör begränsas för att bevara den biologiska mångfalden. Vi måste undersöka ett ekologiskt hållbart tillvägagångssätt.


Alternativa energikällor är avgörande för att rädda planeten. Vi bör göra vårt bästa för att leva en livsstil utan avfall. Att rädda hotade arter måste vara en fråga av högsta prioritet för miljöorganisationer. Solenergi kan rädda miljön. Bevarandet av globala resurser är nödvändigt för att upprätthålla planetens livscykel. Att stoppa avskogningen kommer att förhindra förlust av naturliga livsmiljöer för djur. Turismen påverkar djurlivet negativt. Kommentera nej de negativa konsekvenserna av att resa på naturen. Om du tror att turism inte skadar vilda djur, kom med motargument för att hävda din position. Jordbruk måste vara klokt. Förklara hur intensivt jordbruk skadar naturen. Övertyga dina läsare om vikten av att följa jordbruksreglerna. Prime Days på Amazon borde förbjudas.


Förklara hur de otroligt låga priserna på varor under Prime Days resulterar i extremt höga kostnader för miljön. Övertala dina läsare att motstå önskan att köpa onödiga varor från Amazon. Utan regnskogar kommer vår planet att kvävas. Bevisa betydelsen av bevarandet av regnskogarna för miljön. Globaliseringen påverkar datortekniken i stor utsträckning. Regeringen bör införa internetcensur. Cloud computing är en innovativ era inom datavetenskap. Cybermobbning bör kontrolleras för att förhindra negativ påverkan på ungdomar. Beroende av datorer är ett avsevärt hot mot människors välbefinnande. Data- och informationssäkerhet bör vara ett huvudproblem för varje internetanvändare.


Att satsa pengar på att utveckla IT-system är lönsamt för företag. För att förhindra utvecklingen av allvarliga sjukdomar bör vi använda genteknik. Tekniska framsteg bör fokusera på att förbättra hälsosektorn. En vetenskaplig revolution startade den tekniska utvecklingen. Övertyga dina läsare om vikten av den vetenskapliga revolutionen i den tekniska utvecklingen. E-böcker eller ljudböcker kommer aldrig att ersätta pappersböcker. Ange din ståndpunkt tydligt och få dina läsare att acceptera den. Numera är samhället alltför beroende av datorteknik. Kommentera dess negativa och positiva sidor i moderna människors liv.


Övertala läsarna att inte överanvända teknik i vardagen. Teknik och vetenskap kompletterar varandra. Ge tydliga argument för att bevisa denna idé eller motargument för att motbevisa den. Musik har en betydande inverkan på kulturen. Musikpreferenser beror på personlighetstyp. Musik kan påverka vårt beteende. Bra sångtexter kan inspirera människor. Ge ett exempel på inspirerande verser. Hur kan det motivera lyssnarna? Övertala läsarna att vara uppmärksamma på låttexten medan de lyssnar på musik. En gitarr är alltid en bra idé för vänliga sammankomster. Bevisa för dina läsare att flera låtar spelade på en gitarr kan skapa en varm och mysig atmosfär. Rap speglar våld.


Detta är en allmänt accepterad åsikt. Håller du med eller inte håller med om det? Bevisa din åsikt genom att tillhandahålla välutvecklade argument. När du reser bör hälso- och säkerhetsfrågor ha högsta prioritet. Turismen ska vara hållbar. Att tillbringa en semester på en resa är alltid roligare än framför en TV eller dator. Varje person bör besöka Europa minst en gång i livet. Förklara varför Europa är ett måste för alla turister. Folk ska resa så mycket de vill. Övertala människor att inte motstå önskan att utforska nya platser genom att lista fördelarna med att resa. Att resa är överkomligt för alla. Övertala människor att besöka olika länder, även med en begränsad budget.


Rätt kost och positivt beteende förebygger cancer. En hälsosam livsstil förhindrar åldrande. Viktkontrollprogram och hypnoterapi är användbara för att bibehålla god form och en frisk organism. Ett aktivt sätt att leva bör ersätta en stillasittande livsstil för att förebygga hjärtsjukdomar. Regelbunden yoga och fitness hjälper dig att upprätthålla mental och fysisk välbefinnande. Regelbundna fysiska aktiviteter och tillräckligt med sömn kan hjälpa eleverna att studera bättre. Media påverkar utvecklingen av ätstörningar. Övertala dina läsare att vara tillräckligt uppmärksamma på informationen på sociala medier. Media påverkar hur människor ser på samhället. TV-program har en negativ inverkan på barn. Föräldrar bör kontrollera effekterna av massmedieannonsering på tonåringar.


Professionella psykologer bör granska varje tecknad serie innan de släpps på tv. Informationen på internet bör filtreras för att undvika spridning av falska nyheter. Gamla tecknade serier är mer insiktsfulla än moderna. Jämför och kontrastera gamla och nya animerade filmer. Bevisa användbarheten av gamla. Övertyga publiken att göra sina barn bekanta med gamla tecknade serier. Sociala medier utvecklar ett mindervärdeskomplex bland tonåringar. Övertala läsarna att filtrera informationen i sociala medier. Massmedia på s var mer etiska än samtida massmedia. Analysera de etiska frågor som finns i modern media.


Varför är det viktigt att följa de etiska reglerna samtidigt som man delar informationen genom massmedia? Både abstinens och sexualundervisning bör undervisas i gymnasieskolor. Professionella psykologer eller psykiatriker bör behandla ångestsyndrom hos barn och ungdomar. Fusk i skolor bör straffas hårt. Att förstå tonårsdepression är ett avgörande steg för att övervinna den. Den federala regeringen bör anta lagar mot mobbning. Mobbning i skolan bör vara huvudfrågan att ta itu med för rektorn. Den psykiska hälsan hos tonåringar är osäkra. Föräldrar bör kontrollera tonåringars användning av sociala medier. Varför ska föräldrar övervaka sina barns sociala nätverkskonton? Förklara varför det är användbart att lära tonåringar hur man beter sig på sociala medier.


Robin Hood borde bli ett exempel att följa. Man måste läsa vissa böcker flera gånger under livet för att få idén. William Shakespeare är en enastående figur inom engelsk litteratur som alltid bör uppskattas. Varje person borde ha en bok som alltid kommer att förbli sin favorit. Temat för Romeo och Julia kommer alltid att förbli relaterbart. Stöd denna idé genom att ge övertygande argument och exempel från pjäsen. Föräldrarna bör läsa sagor för sina barn från tidig barndom. Övertala din publik att göra sina barn bekanta med sagorna.


Förklara vikten av positiva aspekter av denna litteraturgenre. Dorian Gray och Oscar Wilde är sammankopplade. Analysera hur författaren återspeglade sin personlighet i Dorian Grays karaktär. Övertyga dina läsare att acceptera din åsikt. Föräldrar bör vara det viktigaste stödet för sina barn när de är ledsna, förvirrade eller förlorade i livet. Barn bör ta sina pensionerade föräldrar till sitt hem istället för till äldreboendet. Folk borde sluta röka. Läkemedelspriserna bör sättas etiskt. Självmedicinering är extremt farligt, även vid en enkel förkylning eller allergi.


Det är viktigt att differentiera olika former av läkemedel. Vad är arbetsprincipen för en kapsel, piller, sirap, etc.? Vi hoppas att vår artikel var insiktsfull och full av användbara idéer. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Allt Karriärråd Produktivitet Stipendium Resultat Studera Utomlands Skrivtips. Läs mer. Innehållsförteckning. Klockbild. Ha ditt mål i åtanke. Den övertygande uppsatsen syftar till att presentera alla argument som kan övertyga läsaren om att författaren har rätt. Så, välj ett ämne, välj det som du kan utveckla och övertyga om. Välj uppsatsidén klokt.


Se till att ämnet är lämpligt och relevant för handledaren som kommer att kontrollera och betygsätta din uppsats. Se till att ha tillräckligt med resurser. Utvärdera om det finns tillräckligt med information om ämnet så att du kan skriva en övertygande uppsats. Visa din bästa sida. Fundera på om du kan visa dina färdigheter genom att komponera på den valda idén. Du kanske vill att det ska se så perfekt ut som möjligt och lyfta fram dina styrkor. Det vill säga, se om du kan utveckla ämnet. Skriv ett starkt inledande stycke. Tänk på en stark avhandling och om du kan komma på en. Om du inte kan skriva ett kraftfullt avhandlingsuttalande, välj bättre ett mer framgångsrikt ämne.


Bestäm originaliteten i din idé och din vilja att skriva om den. Försök att googla på övertygande uppsatsexempel och ta reda på vilka ämnen som är de vanligaste och mest använda. Baserat på dina observationer, kom med en unik fråga och överraska dina läsare med den. Betydelsen av läskunnighet. Fotboll har en direkt inverkan på kulturen i England. Främmande språk bör undervisas i varje skola. Både abstinens och säker sex bör läras ut i gymnasieskolor. Skoluniformer bör vara obligatoriska för att upprätthålla disciplin. Folk borde sluta röka. Motivationsteorier är otroligt effektiva inom utbildning.


Alkohol påverkar ungdomars hälsa negativt, så deras föräldrar bör övervaka tonåringars alkoholkonsumtion. Barn och tonåringar ska inte vara tysta om våld i hemmet. Minimeringen av en generationsklyfta är avgörande för en sund relation i en familj. Ett mellanår är en bra idé. Övertyga dina läsare om nyttan av att ta ett mellanår efter avslutad skolgång. Bevisa riktigheten av din ståndpunkt genom att ge starka argument. Alkoholkonsumtion i Storbritannien. Storbritanniens regering bör införa åtgärder för att begränsa alkoholkonsumtionen. Vi måste undvika eventuella negativa konsekvenser. Håller du med eller inte håller med om detta påstående? Bevisa din åsikt genom att ge starka argument. Att studera i Storbritannien är en fantastisk upplevelse.


Vilka är de positiva sidorna med att skaffa en utbildning i Storbritannien? Övertyga dina läsare att studera Storbritannien. Övertala dem att ägna mer uppmärksamhet åt utbildning. Stöd sedan din ståndpunkt genom att ge motargument. Våldsamma videospel borde förbjudas. Vilka är de möjliga negativa konsekvenserna orsakade av videospel? Bevisa din publik att det är nödvändigt att förbjuda våldsamma videospel. Fusk under högskoleprov bör straffas strängt eftersom det är demoraliserande. Fördelarna med aktivt lyssnande är avgörande för att visa hög prestanda på arbetsplatsen.


En hälsosam livsstil och att äta bör bli normen för varje person. Alternativa energikällor är avgörande för att rädda planeten. En familj bör främja rörlighet, inte begränsa den. Vi måste implementera specifika strategier för att bekämpa det sexistiska språket. Kommunikationsförmåga är avgörande för en framgångsrik företagsledning. Samhällstjänster för psykiskt funktionshindrade bör vara högt utvecklade. Genmodifierad mat ska inte vara ett hot mot befolkningen. Ge en tydlig förklaring till varför GMO-produkter är säkra att konsumera.


Om du inte håller med påståendet, kom med starka motargument för att bevisa din ståndpunkt. Bör rökförbud på offentliga platser? Bestäm om det ska vara förbjudet att inte och bevisa din ståndpunkt. Dina argument bör bara stödja en sida av frågan. Vi borde utöka den lagliga åldern för att ta körkort i Storbritannien. Förklara varför 17-åriga ungdomar inte är mogna nog att köra bil. E-böcker ska inte ersätta pappersböcker. Uttryck din ståndpunkt angående detta uttalande. Ge tydliga argument eller motargument för att bevisa din åsikt. Engelska språkinlärning bör vara obligatoriskt i alla länder.


Huvudtanken med uppsatsen: Engelska är ett globalt språk. Stöd detta uttalande och övertala läsarna om betydelsen av engelska kunskaper i den moderna världen. Jämställdhetsfrågor i arbetsmetoder bör beaktas samtidigt som man skapar en hälsosam arbetsmiljö. Tillämpningen av sociala begrepp och teorier är en del av det allmänna välbefinnandet. Funktionalism, konflikt och interaktionism är de viktigaste aspekterna av sociologiska teorier. Datainsamling om kunder bör betraktas som en framtid för e-handel. Organisatoriska beteendefrågor och teorier är avgörande för att leda ett framgångsrikt företag. IKT påverkar utvecklingen av läroplanen och reformer i Storbritannien i stor utsträckning.


Den offentliga sektorns finansförvaltning spelar en avgörande roll för landets allmänna välbefinnande. Etablering av ett skotskt ruttföretag är en vändpunkt i utvecklingen av onlinemarknadsföringsplattformen. Yttrandefrihet, religion och religiös tolerans är de grundläggande begreppen i det moderna civiliserade samhället. Användning av e-handel resulterar i en klok affärspositionering. Hur kommer e-handel att bidra till att öka dynamiken i alla företag? Övertyga din publik om betydelsen av e-handel genom att ge starka argument. Mänskliga rättigheter spelar en avgörande roll i opinionsbildningen. Stöd denna idé med välutvecklade argument och exempel.


Om du inte håller med påståendet, kom med övertygande motargument för att bevisa att din åsikt är riktig. Globaliseringen förstör nationernas kulturarv. Kommentera globaliseringens inverkan på varje lands nationella identitet. Övertala läsarna att bevara den nationella kulturen i sina hemländer. Othello och Desdemona bör betraktas som känslomässiga främlingar. Frankenstein av Mary Shelley är ett av de ljusaste exemplen på den brittiska romantiska eran litteratur. A Christmas Carol of Dickens: aldrig för sent för en förändring av hjärtat. The Tiger och The Lamb är två dikter av William Blake som perfekt kompletterar varandra.


Thomas Hardy är den mest professionella illustratören av livet på landet genom hela litteraturen. Det moderna samhället bör överväga varningar och moral från brittisk litteratur. Jekyll och Mr. Hyde är kärnan i boken. Hjältar i engelsk litteratur lär läsarna hur man lever rättfärdigt. Alla borde läsa de fantastiska berättelserna om Sherlock Holmes, skrivna av en skotsk Arthur Conan Doyle. Dorian Gray är en levande återspegling av Oscar Wilde. Analysera romanen The Picture of Dorian Gray, skriven av en irländsk författare Oscar Wilde. Homosexuality in Frankenstein av Mary Shelley speglar hennes tendenser.


Håller du med eller inte? Skapa kopplingar mellan hennes personliga liv och Frankenstein. Stöd din åsikt med starka argument. Janice Galloway är en samtida skotsk författare som du borde lära känna. Shakespeare är en riktig person vs. Shakespeare fanns inte. Det finns en ganska vanlig åsikt att Shakespeare inte var en berömd författare. Folk spekulerar i att hans verk tillhör en annan person eller personer. Bevisa din ståndpunkt genom att tillhandahålla välutvecklade argument. Språket påverkar vår attityd i hög grad. Sexism är närvarande i det engelska språket. Språk och kommunikation är två olika begrepp. Språket har en direkt inverkan på kognition. Shakespeare påverkade det moderna engelska språket i stor utsträckning. För att förstå hur språket fungerar bör vi först undersöka engelska språkutvecklingen.


Flerspråkighet bör accepteras och uppmuntras i det moderna samhället. Accenter och dialekter är de kritiska komponenterna i språkintervention. Lärarna borde lära sig lingvistik. Skotsk gaeliska och goideliciska keltiska språk borde inte ha begränsats på 1500-talet. Autokorrigering av text påverkar nivån på läskunnighet och språkkunskap negativt. Att skämta eller uttrycka kärlek på ett främmande språk är svårare än på ett inhemskt språk. Antingen stödja eller motsäga detta påstående genom att ge lämpliga exempel och tydliga argument. Implementeringen av ett universellt språk är en dålig idé.


Varför och hur det kan påverka den nationella mångfalden i världen? Bevisa vikten av att bevara nationella språk. Det skotska språket kommer snart att försvinna. Utför forskning om användningen av skotska nuförtiden. Är det väldigt utbrett? Hur många känner till och använder det i vardagen? Utveckla denna tanke genom att ge starka argument och exempel. Övertyga dina läsare om vikten av att lära sig främmande språk. Irländska språkinlärning bör bli obligatoriskt vid utbildningsinstitutionerna i Irland. Förklara det irländska språkets betydelse för Irlands befolkning.


Är uppmärksamhetsstörning en riktig störning? Bör cigarettrökning förbjudas? Adoption, barnlöshet eller reproduktionsteknik - vilken är den mest effektiva och etiska? Abort borde legaliseras för minderåriga flickor. Ska röktobak klassas som illegal drog? Är surrogatmödraskap och dess effekter på familjer skadliga för barn? Ska elevmångfald finnas i ett skolklassrum? Skulle hemlöshet bli ett problem för stadens myndigheter eller regeringsrepresentanter? Bör kvinnor utveckla en karriär och ha en stabil inkomst innan de föder barn?


Bör tillverkning och försäljning av energidrycker förbjudas? Förklara energiernas skada på en människas hälsa. Bestäm om energidrycker är värda att konsumera. Övertala läsarna om riktigheten av din ståndpunkt genom att lägga fram starka argument. Självmord bland manliga homosexuella tonåringar: trakasserier, skam eller stigma? Vad är enligt din åsikt huvudorsaken till självmord bland dem? Stöd din ståndpunkt med tydliga bevis och lämpliga exempel. Ger studier utomlands i bättre utbildning??


Analysera de positiva och negativa aspekterna av att få högre utbildning utomlands. Uttryck din egen åsikt om denna fråga och övertyga dina läsare om att du har rätt. Bör preventivmedel övervakas på statlig nivå? Varför är preventivmedel avgörande i det moderna samhället? Vilka är de religiösa, kulturella och politiska aspekterna av preventivmedel? Förklara kopplingen mellan preventivmedel och genus- och sexualitetsfrågor. Stöd din åsikt genom att ge välstrukturerade argument. Studenterna bör vara redo att möta utmaningar och press. Det finns ett starkt samband mellan att bära skoluniform och akademiska prestationer.


Sexualundervisning spelar en viktig roll för att förhindra tonårsgraviditet. Elevernas mångfald i skolans klassrum påverkar utbildningsprocessen på ett positivt sätt. Läroplanen i England och Skottland skiljer sig i stor utsträckning. På universitetet är det viktigare att skaffa sig kompetens än att få betyg. Att fuska på högskoleprov är demoraliserande. Kan elektroniska cigaretter hjälpa universitetsstudenter att sluta röka? Idrottare som representerar utbildningsinstitutioner bör få stipendier som täcker sina terminsavgifter. Konstorienterade aktiviteter som dramaklubbar, musiklektioner och hantverksklasser är viktiga för barnens allsidiga utveckling.


Ett universitet ska vara ett torrt campus. Kommentera alkoholens negativa inverkan på inlärningsprocessen.

No comments:

Post a Comment